Üveg pohár elvitelre, 240 ml

Gyönyörű üveg elviteles pohár zárható fedővel, magaddal tudod vinni iskolába, munkába, utazásra, találkozóra. Ha lehet, ilyet használj egyszer használatos poharak és fedők helyett! Egy mozdulattal át tudod alakítani a befőttes üveget kávés pohárrá, abszolút hulladékmentes, sokoldalú, és újrahasználható.

5.190 Ft

2 készleten

Leírás

Személyes kedvencünk ez a gyönyörű üveg  pohár zárható fedővel.

Magaddal tudod vinni iskolába, munkába, utazásra, találkozóra. Ha lehet, ilyet használj egyszer használatos poharak és fedők helyett! Ezzel máris kiiktathatod az egyik top hulladékot az életedből az elviteles és egyszer használatos poharakat.

Egy mozdulattal át tudod alakítani a befőttes üveget kávés pohárrá, abszolút hulladékmentes, sokoldalú, és újrahasználható. Az átalakíthatóságának köszönhetően pedig valóban az egyik legpraktikusabb hulladékmentes megoldás, hiszen cseppmentesen záró fedelével akár a táskádba is bedobhatod. Gyümölcsinfúziós fedőnk BPA-mentes, és újrahasznosított anyagokból készült, és kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy még több felhasználási lehetőséget biztosítson a szokásos befőttesüvegeknek

A szett tartalma:
  • 1 db 240 ml-es, normál szájú metszett kristály befőttes üveg fedővel (gyűrű és lapka), Ball® mason jar, 8 oz

  • 1 db zárható zöld infúziós fedő elvitelre

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Üveg pohár elvitelre, 240 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük