Tebevezető – Áprilisi csomag – Takarításra fel

8.490 Ft

Ha ezer kérdésed van az otthonod vegyszer-mentesítésével kapcsolatban a legjobb helyen jársz. Ezen a workshopon a hagyományos előadáson túl azonnal a tettek mezejére fogunk lépni: takarítani fogunk, letesztelni a csomag tartalmát és kicsit sem utolsó sorban pár mindennapi, környezetbarát tisztítószer házilag el is fog készülni (pl.: wc bomba, mosószer, vízkőoldó)

Availability: 1 készleten

Ha ezer kérdésed van az otthonod vegyszer-mentesítésével kapcsolatban a legjobb helyen jársz. Ezen a workshopon a hagyományos előadáson túl azonnal a tettek mezejére fogunk lépni: takarítani fogunk, letesztelni a csomag tartalmát és kicsit sem utolsó sorban pár mindennapi, környezetbarát tisztítószer házilag el is fog készülni (pl.: wc bomba, mosószer, vízkőoldó)

Április 17.-én  megrendezzük a ” Tebevezető ” mentorprogramunk Hulladékmentes és -vegyszermentes takarítással foglalkozó eseményét , ami egy egész éves workshop sorozat 3. állomásaként vezet be titeket a hulladékmentesség rejtelmeibe.

 

Ne Maradj le mert  MOST egy soha vissza nem térő alkalomra van lehetőséged!

A workshop ismét limitált létszámmal indul.

Hulladék és – Vegyszermentes Takarítás

Témája: Mit jelent az ,hogy vegyszermentes tisztítószer? Hogyan vágjak bele az otthonomban fellelhető káros tisztítószer kicserélésébe? Hogyan készíthetek környezetbarát tisztítószereket házilag? Diy projekt, és a csomagban található termékek azonnali tesztelése.

Ha benned felmerültek ezek és ehhez hasonló kérdések akkor itt a helyed a mentorprogramukon ! A kérdéseidre személyre szabott gyakorlatias választ fogsz kapni egy online interaktív előadás és beszélgetés keretein belül.

Csomag tartalma:
Helyszín:

Áprilisi eseményünk a korlátozásokra való tekintettel kizárólag az onile térben lesz megtartva, GoogleMeeten keresztül.

Minden workshopra a csomag megvásárlásával tudsz regisztrálni.

Ha regisztráltál:

 • megkapod a csomag tartalmának pontos leírását
 • kvalifikáltad magad az adott online eseményre ( jelen esetben: Hulladékmentes és Vegyszermentes takarítás – Április 17)
 • a workshop indulása előtt megkapod a csatlakozási linket
 • Google Meeten keresztül egy  interaktív előadás és eszmecsere keretein belül átbeszéljük a csomag tartalmát és az adott témát
 • csatlakozási lehetőséget kapsz a Tebe VIP csoporthoz, nem hagyunk magadra az esemény után, segítünk abban, hogy a workshopon tanultakat sikerüljön beilleszteni a hétköznapokba ( ennek a csoportnak akkor is a tagja maradsz ha a további workshopokon nem veszel részt, tehát elegendő egyszer csatlakoznod)
 • természetesen a csomag teljes tartalma a tiéd , ahogy az elkészült vegyszermentes tisztítószerek is.

Szabályok!

 1. a csomag vásárlásával csak a termék leírásában található workshopra regisztrálsz, minden további eseményhez az arra vonatkozó egyedileg összeválogatott csomag megvásárlásával csatlakozol
 2. a részvételhez szükséges csatlakozási linket év a Vip tagságot csak abban az esetben kapod meg ha a csomag díja rendezésre került
 3. a csomagot leghamarabb a rendezvény előtt két nappal kaphatod kézhez ( jelen esetben leghamarabb 2021.április.16) ha nem veszed át időben a csomagod de annak díja rendezésre került az eseményen részt vehetsz ( de jelentősen csökkeni fog az élmény a csomag hiányában). Ezt kérlek tartsd szem előtt a szállítási mód és hely kiválasztásakor.
 4. Kisujjeskü , hogy a csomagodat nem bontod ki előre, meghagyod a varázsát a workshop idejére
 5. A workshop alatt szükséges pár segédeszköz ami biztosan fellelhető a te háztartásodban is ezekről előre fogunk értesíteni, amit ne felejts el kezdés előtt kikészíteni.
 6. A csomag megvásárlásakor ne felejts el regisztrálni az oldalunkra, hogy saját fiókot hozhass létre és ne maradj le a további eseményekről.
 7. A csomag megvásárlásával engedélyezed, hogy a Tebevezető mentorprogramot illetően kapcsolattartásra használjuk az e-mail címedet.
 8. Amennyiben a létszám meghaladja az általunk kitűzött létszámot ,  a jelentkezési sorrend alapján több időpontot hozzunk létre  az adott napra. (tehát ha a 9:00-ás időpont betelt akkor azon a napon 11:00-kor indul a második) Időpont változás esetén e-mail formájában legkésőbb 3 nappal az esemény előtt értesíteni fogunk.
 9. Jelentezési határidő 2021.04.15 12:00

Várunk szeretettel ! 

Bármilyen kérdésed merül fel, fordulj hozzánk bizalommal a hello@tebe. e-mail címen!

 

A kép csak illusztráció!

 

ikon ikon ikon

Intimkehely mérete

FleurCup (S) 20ml, FleurCup (L) 29ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tebevezető – Áprilisi csomag – Takarításra fel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…