Tebe - Fém szívószál (egyenes)

Köztudott, hogy az egyszer használatos műanyag szívószálak ott szerepelnek a top 3 hulladékok között amik szennyezik környezetünket és az élővizeinket. Szerencsére végtelenül egyszerűen megoldhatjuk ezt a problémát egy ilyen mosható és újrahasználható fém szívószál segítségével.

490 Ft

Leírás

Az egy dolog, hogy milliárd számra úszkálnak a szívószálak jelen pillanatban is az élővízeinkben és ezzel mérhetetlen mennyiségben növelik az óceánokat ellepő szemétszigeteket de ezen túl még nagyon sok más terhet is jelent. Mikroműanyagokká bomlik ezzel is terhelve az élővilágot, sőt nem egy kép és videó terjed az interneten, ahol életveszélyes sérülést okos a tengeri állítoknak.

Szerencsére ez egy olyan használati eszköz amit végtelenül egyszerű hulladékmentesíteni az életünkből. Egyszerűen csak tarts magadnál egy ilyen Tebés szívószálat és a mellett, hogy óvod a természetet még elegánsabb és vagányabb megoldás az eldobhatós társaihoz képest.

A fém szívószálak remek alternatívát nyújtanak az eldobható műanyag szívószálak helyett. Használat után csak átmosod egy tisztítókefével, így nem kell a szemetesben végeznie pár perc ivás után.

Ideális akár mindennapi használatra, partikra, összejövetelekre. Garantáltan ez lesz mindenki kedvence.

Anyaga:

fém

Átmérő:

6mm

Kialakítás:

egyenes

 

További információk

Forma

Egyenes, Hajlított

Átmérő

6 mm, 8 mm, 12 mm

Szín

Ezüst, Arany, Rose gold, Lila, Kék, Szivárvány, Fekete, Zöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tebe – Fém szívószál (egyenes)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.