SensEco Marhaepeszappan 140g

Nagyobb, gazdaságosabb, marhaepe szappan folttisztításhoz, mosás előkészítéséhez.100% természetes zsíroldó hatású marhaepe enzimet tartalmazó nagy méretű tömbszappan, mely ruhafoltok előkezelésére és kézi mosáshoz is tökéletes választás.

7,8 Ft/g

1.190 Ft

Elfogyott

Leírás

Kitűnően habzó, kiadós szappantömb a klasszikus összetevőkkel (marhaepe kivonattal), mely hatékonyan távolítja el a makacs foltokat és szépen fehéríti a szürkült, sárgult fehér ruhaneműt.
A marhaepe enzimje erős zsíroldó hatású, és elegendő egy picit tenni a növényi alapú mosószappanhoz, hogy hatékony folteltávolítót kapjunk.  Természetesen az állatokat nem a Senseco marhaepe szappan miatt tartják, a marhaepe gyakorlatilag  „mellékterméke” a feldolgozásnak.

 

Figyelem:
színes ruhákat fakíthatja, színpróba javasolt. Alkalmazása: a tisztítandó ruha anyagot alapos megnedvesítés után dörzsöljük be a szappannal és hagyjuk állni 1-2 órát. Ha szükséges, ismételjük meg.
A folteltávolító szappan egyszerű használata: 

mosás előtt kezeld a bor, fű, makacs kosz folttal érintett benedvesített textíliát, bedörzsölve azt a marhaepés szappannal. Hagyd egy kicsit állni, majd mosd ki!

140g

 

    

További információk

Tömeg 110 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SensEco Marhaepeszappan 140g” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük