Pure Pods All in 1 mosókapszula

A mosókapszulák megoldást jelentenek a vegyszermentes mosásra, lemondások nélkül.A kapszula anyaga és a benne lévő mosószer is biológiailag  lebomló. Minden kapszula vegán, kizárólag növényi eredetű, mosóerejét kókusztenzid adja.

Kiszerelés: 24 db

4.850 Ft

Elfogyott

Leírás

Pure Pods All in 1 Mosókapszula; Folyékony mosószer koncentrátum vízoldékony kapszulában. Hatóanyaga egyszerre tisztítja és puhítja a textíliákat, alacsony irritációs faktorral bír és ellenőrzött gazdaságból származik (ECOcert & RSPO). Gyengéd mégis tartós hipoallergén illattal láttuk el. Nem tartalmaz SLS-t, SLES-t, tartósítószert, színezéket, mikroműanyagot és állati eredetű összetevőt.

A Pure Pods All in 1 Mosókapszula egyedülállóan kíméletes a legérzékenyebbek bőréhez és a környezethez is. Hatóanyaga egyszerre tisztítja és puhítja a textíliákat, alacsony irritációs faktorral bír és ellenőrzött gazdaságból származik (ECOcert & RSPO).

A koncentrátumnak és kapszulás kivitelezésnek köszönhetően kicsi szén-dioxid és víz lábnyommal rendelkezik. Csomagolási műanyag, szállítási környezetterhelés < 10 % a szokványos mosógélekhez képest.

Felhasználási javaslat: használjon 1 kapszulát lágy és közepes keménységű vízben, átlagos mennyiségű (3-4 kg) ruhanemű mosására. Kemény vízben, erősebben szennyezett vagy nagyobb mennyiségű ruhanemű tisztításához 2 kapszula egyidejű használata javasolt. Helyezze a kapszulát a mosógép dobjába, majd ezt követően töltse meg a mosógépet ruhákkal.

24 mosáshoz elegendő.

 

Származási ország Magyarország
Kiszerelés 24 db kapszula/tasak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pure Pods All in 1 mosókapszula” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük