Mosható teafilter 2db

Mosható teafilter a műanyag mentes teázáshoz, szálas teákhoz, teafüvekhez. Egy igazi slow life életérzés vele a teázás, arról nem is beszélve, hogy 100%-ig hulladékmentes megoldás.

1.099 Ft

7 készleten

Leírás

Tudtad, hogy szinte az összes filteres tea filterzsákja műanyaggal átszőtt papír és nem bomlik le?

A lebomló teafilterek esetében jelzik a tea csomagolásán, papírdobozán, hogy otthoni komposztálásra is alkalmas a filter, de ez sajnos ritka, mint a fehér holló egyelőre.

Ahogy észrevettük, az eddig elterjedt tartós alternatívák sem tökéletesek, fém teaszűrő vagy műanyag, esetleg szilikon teatojások terjedtek el a közforgalomban. Mi a baj velük? A gyógynövényteáktól kifejezetten távol kell tartani a fém teaszűrőket, a szilikon teatojás pedig végső soron nem bomlik le.

 

Ezért hoztuk el nektek a mosható Owaster teafiltereket, amelyek 100% pamutból készülnek, az utolsó cérnaszálig. 🙂 Így lesznek tartós és végső soron komposztálható zero waste eszközök a konyhában.

 

Használat: Első használat előtt mosd ki. Teázáskor a zsákocska tetejét nyisd ki, kanalazz bele szálas teát/teafüvet, majd hajsd vissza a tetejét. A zsinór végén lévő kis teglalappal könnyen megfoghatod a filtert, mártogathatod a csészédben, ahogyan azt az eldobhatós teafiltereknél megszoktad.

Használat után, fordítsd ki, tedd a komposztba az ázott teafüvet, és öblítsd le a csapnál a filtert, majd várakozhat mosásra vagy a következő használatra, ízlés szerint.

 

Tisztítás: 40°C-on. Mosás után picit zsugorodik a pamut tulajdonságai miatt.

 

Méret:

5,5 × 7 cm

1 csomag 2db filtert tartalmaz

 

Összetétel:
100% natúr pamutvászon
címke, cérna, zsinór – 100% pamut

 

Környezeti előnye:
100% természetes pamut anyagból, pamutzsinórral, pamutcímkével és pamutcérnával készült

Hosszú élettartamú, számtalanszor újrahasználható
Hazai kézműves termék

 

Márka: Owaster

Származás: Magyarország

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosható teafilter 2db” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.