Tebevezető – Februári csomag

10.980 Ft

Február 27.-én újra indul a Tebe mentorprogramja ! Ha neked is nehezedre esik kitalálni, hogyan vágj bele a hulladékmentes életmódba ne maradj le, és a csomag megvásárlásával csatlakozz a workshop-sorozatunk első alkalmához.

Elfogyott

Notify me when the item is back in stock.

Cikkszám: TEBEEvezető-starter1 Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , , , ,

Ha neked is fontos, hogy konkrét tettekkel állj a környezetvédelem mellé és szeretnéd a mindennapjaidat környezettudatossá tenni a hulladékmentesség jegyében az már egy óriási fejlődés. Ha viszont nem tudod, hogyan is vágj bele, akkor a legjobb helyen jársz.

Február 27.-én a nagy érdeklődésre való tekintettel megismételjük a ” Tebevezető ” mentorprogramunk Starter eseményét , ami egy egész éves workshop sorozattal vezet be titeket a hulladékmentesség rejtelmeibe.

 

Ne Maradj le mert  MOST egy soha vissza nem térő alkalomra van lehetőséged!

A workshop limitált létszámmal indul.

Starter Workshop

Témája: Hogyan vágjunk bele a hulladékmentes életmódba?

Csomag tartalma:
Helyszín:

Februári eseményünk a korlátozásokra való tekintettel kizárólag az onile térben lesz megtartva, Zoomon keresztül.

Minden workshopra a csomag megvásárlásával tudsz regisztrálni.

Ha regisztráltál:

 • megkapod a csomag tartalmának pontos leírását
 • kvalifikáltad magad az adott online workshopra
 • a workshop indulása előtt megkapod a csatlakozási linket
 • Google Meeten keresztül egy  interaktív előadás és eszmecsere keretein belül átbeszéljük a csomag tartalmát és az adott témát
 • csatlakozási lehetőséget kapsz a Tebe VIP csoporthoz, nem hagyunk magadra az esemény után, segítünk abban, hogy a workshopon tanultakat sikerüljön beilleszteni a hétköznapokba ( ennek a csoportnak akkor is a tagja maradsz ha a további workshopokon nem veszel részt, tehát elegendő egyszer csatlakoznod)
 • természetesen a csomag teljes tartalma a tiéd

Szabályok!

 1. a csomag vásárlásával csak a termék leírásában található workshopra regisztrálsz, minden további eseményhez az arra vonatkozó egyedileg összeválogatott csomag megvásárlásával csatlakozol
 2. a részvételhez szükséges csatlakozási linket év a Vip tagságot csak abban az esetben kapod meg ha a csomag díja rendezésre került
 3. a csomagot leghamarabb a rendezvény előtt két nappal kaphatod kézhez ( jelen esetben leghamarabb 2021.febr.25) ha nem veszed át időben a csomagod de annak díja rendezésre került az eseményen részt vehetsz ( de jelentősen csökkeni fog az élmény a csomag hiányában). Ezt kérlek tartsd szem előtt a szállítási mód és hely kiválasztásakor.
 4. Kisujjeskü , hogy a csomagodat nem bontod ki előre, meghagyod a varázsát a workshop idejére
 5. A workshop alatt szükséges pár segédeszköz ami biztosan fellelhető a te háztartásodban is ezekről előre fogunk értesíteni, amit ne felejts el kezdés előtt kikészíteni.
 6. A csomag megvásárlásakor ne felejts el regisztrálni az oldalunkra, hogy saját fiókot hozhass létre és ne maradj le a további eseményekről.
 7. A csomag megvásárlásával engedélyezed, hogy a Tebevezető mentorprogramot illetően kapcsolattartásra használjuk az e-mail címedet.
 8. Amennyiben a létszám meghaladja 10 főt , hogy a jelentkezési sorrend alapján több időpontot hozzunk létre  az adott napra. Időpont változás esetén e-mail formájában legkésőbb két nappal az esemény előtt értesíteni fogunk.
 9. Jelentezési határidő 2021.02.24 12:00

Várunk szeretettel ! 

Bármilyen kérdésed merül fel, fordulj hozzánk bizalommal a hello@tebe. e-mail címen!

 

ikon ikon ikon

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tebevezető – Februári csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…