Fodormentás fogselyem utántöltő 2x50m

Természetes, kukorica alapú, komposztálható fogselyem, növényi viasszal és organikus fodormenta olaj bevonattal. A fodormenta olaj természetes antiszeptikum, segítségével eltávolíthatóak a kórokozók és elősegíthető az íny gyógyulása.A napi fogselyem használattal hatékonyan távolíthatjuk el  az ételmaradékokat olyan helyekről is, ahova a fogkefe nem ér el.

 

35,5 Ft / m

3.550 Ft

7 készleten

Leírás

A hulladékmentes fogkrém már nagyon könnyen megvalósítható, rengeteg alternatíva elérhető már, viszont valóban lebomló és hulladékmentes fogselymet találni már nagyobb kihívás.
A Georganics természetes, kukorica alapú, komposztálható fogselyme, növényi viasszal és organikus fodormenta olaj bevonattal tökéletes hulladékmentes megoldás a nejlon vagy műanyag  társai helyett. A fodormenta olaj természetes antiszeptikum, segítségével eltávolíthatóak a kórokozók és elősegíthető az íny gyógyulása.
Mindennapi használatával hatékonyan távolíthatjuk el az ételmaradékokat olyan helyekről is, ahova a fogkefe nem ér el, így megelőzhető a kórokozó baktériumok elszaporodása a szájban, ami az íny begyulladásához vezet.
A Georganics fogselyem műanyagmentes, természetes kukorica alapanyagú, ideális érzékenyebb ínnyel rendelkezők részére is.
Tulajdonságok
Komposztálható (csomagolása is)
Kukorica PLA-ból készült
Műanyagmentes csomagolás
2×50 méter fogselyem
Vegán és állatkísérletmentes
Használata:
Óvatosan húzz ki körülbelül egy 30 cm hosszú darabot, és forgasd  a hüvelykujjaid köré. Mozgasd előre hátra, óvatosan az így vonaláig, minden fog között.

Ingredients:

PLA floss, vegetable wax, menthe spicata, herb oil

Méret:

2 x 50 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fodormentás fogselyem utántöltő 2x50m” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük