Termoszpohár 350ml – Márvány

Környezetbarát termoszpohár, mely megőrzi az ital hőmérsékletét. Rozsdamentes acélból készült dupla fala segít, hogy hidegen vagy melegen tartsa a beleöntött italt.

9.400 Ft

1 készleten

Leírás

Évente több mint 100 milliárd db szintetikus műanyagból készült poharat dobunk el. Ma a műanyag probléma az egyik legnagyobb környezetvédelmi kérdés. Csak gondolkozz! Az egyszer használatos műanyag pohár átlagos élettartama kevesebb, mint 30 perc, de a lebomlása több mint 450 évet vesz igénybe. A 24Bottles Travel Tumbler bögre egy okos döntés a jobb holnapért! Ez a pohár egy újrafelhasználható többfunkciós pohár, amiből évekig tudod inni kedvenc italodat

Évente több mint 100 milliárd db szintetikus műanyagból készült poharat dobunk el. Ma a műanyag probléma az egyik legnagyobb környezetvédelmi kérdés. Csak gondolkozz! Az egyszer használatos műanyag pohár átlagos élettartama kevesebb, mint 30 perc, de a lebomlása több mint 450 évet vesz igénybe. A 24Bottles Travel Tumbler termoszpohara egy okos döntés a jobb holnapért! Ez egy újrafelhasználható többfunkciós pohár, amiből évekig tudod inni kedvenc italaidat.

Nincs időd, hogy otthon idd meg a kávédat vagy a teádat? A 24Bottles kávéspoharai duplafalúak, így a nap bármely szakaszában megfelelő hőmérsékleten élvezheted hideg, vagy meleg italodat.

A 24Bottles poharai nem csak dizájn terén jeleskednek, a környezettudatosságban is. A gyártó minden terméke a fenntarthatóság személetével jött létre.

Miért kiemelkedő a 24bottles kávéspohár?

 • Rozsdamentes acélból készült
 • Dupla falú, így termoszként is funkcionál
 • 24 óráig tartja a hideget
 • 12 óráig tartja a meleget
 • Nem ereszt
 • Co2-Neutral jelzés (A gyártó aktívan tesz a biológiai lábnyomuk csökkentése ellen, a gyártási folyamat a lehető legkisebb szennyezéssel jár)

 

Divatos, hasznos, környezettudatos és fenntartható; A 24Bottles poharak minden elvárást felülmúlnak.

Termoszpohár 350ml – Márvány termékről 1 értékelés

 1. Papp Renáta

  Nagyon megérte, kényelmes nagyon könnyű tisztán tartani. és nagyon sokáig tartja a melegen a kávét.
  Egyszerre sok lehet, viszont egyszer kell megvenni.
  Még szép is. Mindenki megtalálja a maga stílusához illőt. 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük