fbpx

Termoszpohár 350ml – Wabi

8.490 Ft

Környezetbarát, duplafalú, rozsdamentes acél kávéspohár, amely termoszként is funkcionál.

Elfogyott

Notify me when the item is back in stock.

Évente több mint 100 milliárd db szintetikus műanyagból készült poharat dobunk el. Ma a műanyag probléma az egyik legnagyobb környezetvédelmi kérdés. Csak gondolkozz! Az egyszer használatos műanyag pohár átlagos élettartama kevesebb, mint 30 perc, de a lebomlása több mint 450 évet vesz igénybe. A 24Bottles Travel Tumbler bögre egy okos döntés a jobb holnapért! Ez a pohár egy újrafelhasználható többfunkciós pohár, amiből évekig tudod inni kedvenc italodat

Évente több mint 100 milliárd db szintetikus műanyagból készült poharat dobunk el. Ma a műanyag probléma az egyik legnagyobb környezetvédelmi kérdés. Csak gondolkozz! Az egyszer használatos műanyag pohár átlagos élettartama kevesebb, mint 30 perc, de a lebomlása több mint 450 évet vesz igénybe. A 24Bottles Travel Tumbler termoszpohara egy okos döntés a jobb holnapért! Ez egy újrafelhasználható többfunkciós pohár, amiből évekig tudod inni kedvenc italaidat.

Nincs időd, hogy otthon idd meg a kávédat vagy a teádat? A 24Bottles kávéspoharai duplafalúak, így a nap bármely szakaszában megfelelő hőmérsékleten élvezheted hideg, vagy meleg italodat.

A 24Bottles poharai nem csak dizájn terén jeleskednek, a környezettudatosságban is. A gyártó minden terméke a fenntarthatóság személetével jött létre.

Miért kiemelkedő a 24bottles kávéspohár?

  • Rozsdamentes acélból készült
  • Dupla falú, így termoszként is funkcionál
  • 24 óráig tartja a hideget
  • 12 óráig tartja a meleget
  • Nem ereszt
  • Co2-Neutral jelzés (A gyártó aktívan tesz a biológiai lábnyomuk csökkentése ellen, a gyártási folyamat a lehető legkisebb szennyezéssel jár)

 

Divatos, hasznos, környezettudatos és fenntartható; A 24Bottles poharak minden elvárást felülmúlnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Termoszpohár 350ml – Wabi” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük