Tebe Zalaegerszeg

Tebe Zalaegerszeg

Nyitvatartási idő:

Hétfő – Péntek: 9 – 17
 Szombat: 9 – 14
 Vasárnap: zárva

Elérhetőségek:

Sziasztok!

Nágliné Magyar Beáta, Betti vagyok, a férjem Nágli Barnabás, Barni. Mi vagyunk a zalaegerszegi Tebe tulajdonosai.

11 éve vagyunk 1 pár és szinte kapcsolatunk eleje óta azon gondolkodtunk, hogy milyen vállalkozást lehetne itt csinálni. Sok ötletünk volt, amik nem kerültek megvalósításra. Aztán egy hosszabb betegség alkalmat adott rá, hogy sokat nézelődjek a neten, amikor is először találkoztam a zero waste fogalmával. Elkezdtem, utána olvasni, érdeklődni iránta. Sok cikket olvastam és még több videót néztem a témában. Amikor is világossá vált számomra, hogy nekem ezen az úton kell elindulnom. Szerencsémre Barni is támogatott ebben, és elkezdtük az alapoktól. 

Eközben sorban nyíltak a csomagolásmentes boltok az országban, de a mi környékünkön sajnos nem.  Ellátogattunk több ilyen üzletbe is, egy ilyen vásárlás alkalmával mondtuk ki először, mi fogunk nyitni itt Zalaegerszegen egy hulladékmentes boltot.

És csak vártunk, sokszor beszéltünk róla, de nem tettünk semmit azért, hogy ez ne csak egy álom legyen. Majd 2021 januárjában elbocsátottak a munkahelyemről. Ami nagyon megviselt először, de miután elkezdtem tisztán látni, rájöttem, hogy ez volt a jel, eljött az idő. 

Elkezdtük!

Beszállítókat kerestem hosszú hetekig. Üzlethelyiséget kerestünk, találtunk is hamar. De amikor több hónap után alig volt pár potenciális beszállító a listámon, nagyon elkeseredtem, hisz tudtam, hogy ezzel nem lehet boltot nyitni.

Ekkor talált rá Barni Csillára, és kezdte mondogatni, hogy vegyem fel vele a kapcsolatot. Nagyon sokáig ellen álltam, de csak, hogy végre ne mondogassa már, mégis elküldtem azt az emailt.

Amiről azóta kiderült, hogy életünk legfontosabb email-je volt!

Innentől kezdve pörögtek az események: az első megbeszélésünk szeptember 1-én volt, október 7-én aláírtuk a szerződést, majd következett 8 hét megfeszített munka és december 1-én megnyitottuk Zalaegerszeg első, Zala megye egyetlen hulladékmentes boltját.

Azóta megismertünk sok – sok  kedves embert, azóta sokan ellátogattatok hozzánk, sokan vissza is jártok. Kaptunk számtalan kedves szót és sokat mondó mosolyt, amivel a világ legboldogabb embereivé tesztek minket.

És hogy mit szeretnénk elérni? Azt, hogy Zala megye is részt vegyen a hulladékcsökkentésben, és mi ehhez a tőlünk telhető legtöbbet meg is fogjuk tenni.

Üzletünk címe: Zalaegerszeg, Jákum Ferenc utca 4 fsz 4

Kövessetek minket instagram, tebeshop_zalaegerszeg, és facebook, Tebe Zalaegerszeg – Hulladékmentes bolt, oldalunkon, ahol folyamatosan osztunk meg veletek hulladékmentességgel kapcsolatos posztokat, recepteket és kicsit be pillanthattok az életünkbe.

Lépj velünk kapcsolatba!


    További boltjaink