Tebe Miskolc

FB_IMG_1660289203297 (1)

Nyitvatartási idő:

H-P: 7:30-17:30,
Sz: 10:00-14:00,
V: Zárva

Elérhetőségek:

Ismerjetek meg minket kicsit közelebbről!

Mindketten tősgyökeres miskolciak vagyunk, és mindketten imádjuk is a városunkat. Igazi lokálpatriótának mondanánk magunkat!

Éppen ezért nagyon fontos volt mindig is számunkra mit tehetünk a Városunkért, hogyan tehetjük jobbá és „kívánatosabbá”.
Sokan tudjátok rólunk, hogy pénzügyi területen tevékenykedünk és nagyon fontos missziós küldetésünknek érezzük, hogy erre legyen egy kúltúrája, rálátása az emberekeknek a mindennapokban.

Ezen túlmenően a környezetünk is mindig nagyon fontos volt számunkra, figyeltünk arra, hogy ne szemeteljünk, szelektíven gyűjtöttük a hulladékot de ennyi. Tudtuk már egy ideje, hogy sok hulladékot termelünk a saját háztartásunkban, a megoldás azonban valahogy nem érkezett
meg,mígnem pár nappal ezelőtt szembejött velünk a Tebe és vele együtt a megoldás is!

Egyfajta villanykapcsolóként indult be a fantáziánk azonnal!

Újabb misszió, újabb fontos ügy, mellyel ismét tehetünk valamit magunkért, a Városunkért.

Tudjuk, hogy ez egy út és nem lesz az ember (így mi sem) egy szempillantásra környezettudatos és azonnal „zöld”. Ezért pont arra invitálunk titeket, hogy ismerkedjünk meg együtt a fenntartható élet rejtelmeivel, tanuljunk együtt ebben a témában és kóstoljunk  bele szépen lassan közösen a hulladékmentes létbe. Együtt mindig minden könnyebb, tegyünk közösen szeretett Városunkért, a jövőnkért, az egészségünkért és azért, hogy gyermekeink egy tisztább, fenntarthatóbb környezetbe szocializálódhassanak.

Ölelünk titeket
Tina&Roland

Lépj velünk kapcsolatba!


    További boltjaink