Tebe Esztergom

esztergom.szelfi.tebe.hulladekmentes

Nyitvatartási idő:

Hétfőtől-péntekig: 9-17 óráig,
Szombaton: 9-13 óráig,
Vasárnap: Zárva.

Elérhetőségek:

Sziasztok,
szeretnénk röviden bemutatkozni Nektek. Minket Rigler Balázsnak és Rigler Barbinak hívnak, mi vagyunk az esztergomi Tebe tulajdonosai. De hogy is indult a mi Tebe-sztorink?

Már évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennünk az ötlet, hogy milyen jó lenne hulladékmentesen vásárloni. Akkoriban még nem is nagyon voltak hasonló üzletek, (pláne nem a közelünkben), így szinte minden környezetbarát terméket webshopokon keresztül tudunk beszerezni. De valljuk be ez sem a legjobb megoldás. Ez is rengeteg felesleges szeméttel jár, még ha azok újrahasznosíthatóak is, és sok esetben csak akkor éri meg a vásárlás, ha nagyobb tételben rendelünk. Sőt a mindennapi élelmiszereket még így sem nagyon lehet házhoz rendelni. 


Hát így jött az ötlet, hogy ha más nem él a lehetőséggel, majd mi lecsapunk rá!

Ahogy közületek többen is, mi is a Cápák között c. műsorból ismertük meg Csillát és az ő fantasztikus hulladékmentes bolt ötletét. Nagyon szimpatikus volt számunkra a kezdeményezés, de akkoriban még nem volt lehetőségünk az üzlet megnyitására. 

Az elmúlt évek sok kihívást tartogattak mindannyiunk számára, ez alól mi sem voltunk kivételek. A pandémia miatt sok rossz dolog történt velünk, de az otthon töltött idő alatt volt lehetőségünk kitalálni, hogy merre tovább. 2021 így nagy a változások éve lett számunkra, hiszen nem csak szülők lettünk, hanem vállalkozók és egy Tebe üzlet tulajdonosai is. 

Az, hogy Esztergomban nyissuk-e meg az üzletet nem volt kérdés, hiszen nem csak az egyik legnagyobb lakosságú város a környékünkön, hanem rengetegen kötődnek hozzá munkába járás vagy esetleg az iskola miatt. Az utóbbi években pedig ismèt virágzásnak indult, így reméljük hamarosan újra a régi fényében tündökölhet, immáron a környezettudatos vásárlás és kávézás lehetőségével kibővülve is. 

Az üzletben velünk is gyakran összefuthattok majd, de nem mi, hanem két csinos hölgy fog Titeket kiszolgálni. 

Üdv: Balázs és Barbi

Lépj velünk kapcsolatba!


    További boltjaink