Tebe Békéscsaba

IMG_6286

Nyitvatartási idő:

H-P: 10:00-18:00
Sz.: 8:00-14:00
V.: Zárva

Elérhetőségek:

Az első Tebe – Hulladékmentes bolt 2019 november 9-én nyitotta meg kapuit a viharsarok szívében, Békéscsabán. Különlegessége amellett, hogy hulladékmentesen, csomagolásmentesen szerezheted be a számodra szükséges élelmiszeteket, kozmetikumokat, takarítószereket az, hogy a Tebének egy kávézó része is van, így a vásárlóink egy finom tea, vagy speciality kávé mellett ismerhetik meg egymást, közösséget alakíthatnak ki és beszélgethetnek a hulladékmentes életmódról.

A Tebébe nem csak vásárolni jár az ember, hanem élményeket, tapasztalatokat szerezni, támogatni helyi gyártókat, termelőket, vállalkozókat és családokat, emellett pedig rengeteget tanulhatnak a környezettudatosságról, hulladékmentes életmódról. 

Ez a világszemlélet nem akkor sikeres és jó ha van egy tucat ember aki tökéletesen végzi, hanem akkor ér valamit és akkor működik ha emberek milliói törekednek rá. Éppen ezért bármi kérdésed van akár vásárlás közben akár online vagy csak ha felénk jársz, tedd fel bátran, hiszen a megalakulásunk pillanata óta cél, hogy a Tebe ne csak egy bolt legyen ahova beszaladsz hanem egy közösség ahol segítségre, támaszra és válaszokra találsz a hulladékmentesség vitathatatlanul rögös de annál fontosabb útján.

További boltjaink