fbpx

Hulladékmentesen élni nem könnyebb, de jobb…

Mi is az a Tebe?

A Tebe egy csomagolásmentes bolt a viharsarok szívében, Békéscsabán. Egy hely ahol úgy szerezhetsz be bármit amire csak szükséged van egy bevásárlás során, hogy azzal a lehető legkevesebbet ártsd a környezetednek, közben helyi gyártókat, termelőket, vállalkozókat és családokat támogatsz. De talán az egyik legfontosabb, hogy mindeközben a vásárlást új szintekre emelheted. Állj meg, lassulj le, lásd és érezd a termékeket amit meg vásárolsz, ne takarja el a szemed a sok reklám és felesleges csomagolás. Legyen egy élmény a vásárlás ne csak egy szükséges rossz a rohanó hétköznapokban. 

Ha pedig már itt tartunk, a Tebe nem csak egy bolt, hanem egy kávézó is egyben, így a sikeres vásárlást vagy az újabb lépést a hulladék mentesség útján meg is ünnepelheted egy kávéval, teával vagy akár egy jó szendviccsel.

Sőt, hogy tetézzem a Tebe nem csak egy hulladékmentes bolt, nem csak egy kávézó hanem egy közösség is. Tudnod kell, hogy ez a világszemlélet nem akkor sikeres és jó ha van egy tucat ember aki tökéletesen végzi, hanem akkor ér valamit és akkor működik ha emberek milliói törekednek rá. Éppen ezért bármi kérdésed van akár vásárlás közben akár online vagy csak ha felénk jársz, tedd fel bátran, hiszen a megalakulásunk pillanata óta cél, hogy a Tebe ne csak egy bolt legyen ahova beszaladsz hanem egy közösség ahol segítségre, támaszra és válaszokra találsz a hulladék mentesség vitathatatlanul rögös de annál fontosabb útján.

Nyitvatartás

Kapcsolat