fbpx

Hulladékmentesen élni nem könnyebb, de jobb…

Mi is az a Tebe?

A Tebe egy csomagolásmentes bolt a viharsarok szívében, Békéscsabán. Egy hely ahol úgy szerezhetsz be bármit amire csak szükséged van egy bevásárlás során, hogy azzal a lehető legkevesebbet ártsd a környezetednek, közben helyi gyártókat, termelőket, vállalkozókat és családokat támogatsz. De talán az egyik legfontosabb, hogy mindeközben a vásárlást új szintekre emelheted. Állj meg, lassulj le, lásd és érezd a termékeket amit meg vásárolsz, ne takarja el a szemed a sok reklám és felesleges csomagolás. Legyen egy élmény a vásárlás ne csak egy szükséges rossz a rohanó hétköznapokban. 

Ha pedig már itt tartunk, a Tebe nem csak egy bolt, hanem egy kávézó is egyben, így a sikeres vásárlást vagy az újabb lépést a hulladék mentesség útján meg is ünnepelheted egy kávéval, teával vagy akár egy jó szendviccsel.

Sőt, hogy tetézzem a Tebe nem csak egy hulladékmentes bolt, nem csak egy kávézó hanem egy közösség is. Tudnod kell, hogy ez a világszemlélet nem akkor sikeres és jó ha van egy tucat ember aki tökéletesen végzi, hanem akkor ér valamit és akkor működik ha emberek milliói törekednek rá. Éppen ezért bármi kérdésed van akár vásárlás közben akár online vagy csak ha felénk jársz, tedd fel bátran, hiszen a megalakulásunk pillanata óta cél, hogy a Tebe ne csak egy bolt legyen ahova beszaladsz hanem egy közösség ahol segítségre, támaszra és válaszokra találsz a hulladék mentesség vitathatatlanul rögös de annál fontosabb útján.

Boltjaink

Legyél te is a franchise partnerünk!

A békéscsabai Tebe kinőtte magát. Egy olyan boltot és céget sikerült létrehozni ami Magyarország egy olyan részén indult meg ami vállalkozás szempontjából vitathatatlanul az egyik legnehezebb terep. Viszont minden nehézség ellenére az első naptól kezdve profitot termel ami nem kis szó.

A hulladékmentes életmód és üzletág most indul virágzásnak, ez tény. A csomagolásmentes boltok sorra nyitják meg kapuikat sikerrel.

A Tebe egyedisége eljuttatott minket a Cápák elé, ahol befektetőre találtunk. Tomán Szabina személyében. Természetesen nem csak befektetőként és üzleti partnerként teszi még sikeresebbé az immár közös vállalkozásunkat ,hanem egy már sikeres franchise hálózat tulajdonosaként stabil hátteret ad annak, hogy a Tebe országos üzletlánccá alakulhasson, ahogy azt mindig is szerettük volna.

Azzal, hogy a Tebe egy olyan eszmét képvisel amire hatalmas igény van jelenleg, hogy egy közösség épült köré, ezek mellett a csapatunk tapasztalataival és lendületével illetve Szabina szakmai tapasztalataival létrehozzuk Magyarország első hulladékmentes Franchise hálózatát.

Ha szívesen csatlakoznál, ha szeretnél te is egy inspiráló, környezettudatos és egyedi hulladékmentes bolt tulajdonosa lenni, fordulj hozzánk bizalommal: