Megtaláltuk az ország csodalámpáját!/ Dörzsöld meg és válts valóra bármilyen kívánságot!

A jelszó:
AJÁNDÉKOZZ SEGÍTSÉGET KARÁCSONYRA!
De nyugalom ebben a csodalámpában nem rejtőzik sem a Dzsini sem Will Smith, hanem egy csodálatos magyar család és csapat, és az ők mindennapi kemény munkája, aminek segítségével álmokat válthatunk valóra.

Nehéz pár mondatban leírni mit is csinálnak ők, hiszen emberfeletti amit véghez visznek. Mesélünk egy kicsit róluk…

Van egy alapítvány, ahol nem csak decemberben forog a csodák körül a világ. Itt az év minden egyes napján egy csodálatos csapat azon dolgozik, hogy immár 16 éve súlyosan beteg gyerekek életét tegyék szebbé, és lehetetlennek tűnő álmaikat váltsák valóra.
Ugya milyen csodálatos? E mellett mi sem mehettünk el szó nélkül… 

2003 óta teljesítik életveszélyesen beteg gyerekek kívánságát országos kívánságteljesítő hálózatuk segítségével. A CSODALÁMPA közhasznú alapítvány célja évente 230-280 életveszélyesen beteg 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyerek egy-egy saját kívánságának teljesítése.

Eddig 3968 nagybeteg gyerek álmát sikerült megvalósítaniuk.

Örömet, boldogságot adnak országos kívánságteljesítő hálózatuk és támogatóik segítségével, és ezzel segítik a gyógyító munkát és a rehabilitációt, hiszen:

Megtörik a hosszú kezelések keserű rutinját, gyerekben, szülőben…
Ismét kitágítják a betegszobára beszűkült világot…
Reményt adnak a „képtelen, lehetetlen” kívánság megvalósulásának élményével…

Az „álomskála” végtelen, diszkópulttól dedikált könyvekig, világhírű művészekkel való találkozásoktól autógyári látogatásokig, meccsnézéstől csúszdákig és számítógépekig és még ezen is túl…

 

De nem is szaporítjuk a szót. Beszéljenek helyettünk a tettek és a gyerekek. Nézzétek meg ezt a kis bejátszást arról, hogy azok akik átélhették már az alapítvány csodáit, hogyan vélekednek.

Ha az idén Te is szívesen segítenél adományozással, hogy valóra váljanak nagybeteg gyermekek kívánságai, akkor kattins erre a linkre, ahol ezt egyszerűen megteheted! Ha szeretnéd ezt ajándékozni valakinek karácsonyra, úgy ők egy névreszóló Csodalámpa Karácsonyi Adomány Utalványt küldenek, ha ezt jelzed feléjük az alábbi e-mail címen: csodalampakaracsony@gmail.com

Ha úgy döntöttél, hogy szeretnéd támogatni az alapítványt az angyalkák megvásárlásával, megtalálod őket a webshopban (Csomagok- Szezonális) és a Kosár ikonra kattintva is.

1 anygalka = 1000 Ft adomány